Over ons

Ik ben Laurette Smit, eigenaar van ‘Kunst van het Doen’. Ik ben geboren op 19 oktober 1989 en woon in Rolde samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb een voorliefde voor creativiteit en vind het heerlijk om dit te mogen en kunnen delen met anderen. ‘Kunst van het doen’ is een bedrijf waar zowel scholen als particulieren workshops kunnen volgen op creatief gebied. Naast het bieden van workshops ben ik Cultuur coach en kan ik instellingen adviseren op het gebied van cultuur(onderwijs).

Op dit moment bied ik scholen verschillende creatieve workshops waardoor de leerlingen aan creativiteitsontwikkeling doen en op een ervarende manier leren. Ze ontdekken hun kwaliteiten en maken kennis met hun culturele omgeving. Ik heb zes jaar ervaring met (voortgezet)speciaal onderwijs dus ook de leerlingen die net dat stukje extra nodig hebben kunnen zich bij mij optimaal ontwikkelen.

Voor de particulieren ben ik iemand die gezellige en uitdagende workshops organiseert. Ik lever workshops die in het Drentse landschap passen (vachtvilten, spinnen, schilderen etc), maar ook per seizoen aangepast worden. Een teambuilding dag, een vrijgezellenfeest, een high tea middag of een verjaardagsfeestje, het kan allemaal. In overleg kan ik ook op locatie komen. Tot ziens op een van de leukste dagen van het jaar!

Copyright © 2018 Kunst van het Doen. Alle rechten voorbehouden
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau